Kummefrysere

-45°C / LT
CHEST

-60°C / XLT CHEST

-86°C / ULT CHEST

Hos Nordic Lab har vi specialiseret os i at fremstille kummefrysere til brug i laboratorier, hospitaler eller hvor som helst videnskabelig forskning og køleopbevaring af forskellige ingredienser er påkrævet. Enestående stabilitet, pålidelighed, brugervenlighed og små dimensioner gør disse frysere til det perfekte valg til brug i laboratoriet.

Lavt strømforbrug, naturligt kølemiddel, cyclopentan-isolering kombineret med genanvendelige materialer, gør kummefryserne miljøvenlige i et omfang, der ikke er set andre steder. Alle Nordic Lab frysere har en unik et-trins kompressorteknologi, som er bevist i mere end 25 år.

Fordele ved brug af kummefrysere

Kummefrysere er den bedste måde at opbevare prøver på, hvis du ofte har brug for at få adgang til dine prøver. Den kolde luft slipper ikke ud, når låget er åbent, og derfor skal fryseren ikke bruge en masse energi, når den sænkes i temperatur efter åbning.

De små kummefrysere er ofte kendt som personlige frysere. Det er en ideel mulighed i laboratorier, der har brug for fleksibiliteten. De fleste modeller kommer med hjul, så det nemt kan flyttes rundt i laboratoriet. På grund af dens dimensioner fylder den ikke ret meget.

Alle Nordic Lab kummefrysere er i overensstemmelse med ISO 9001, 14001 og 45001 certificeringer og standarder, hvilket garanterer pålidelig ensartet høj kvalitet; og overholder også RoHS-direktivet – hvilket betyder, at de er helt fri for bly, kviksølv, cadmium, hexavalent chrom, PBB og PBDE.

De store frysere er det perfekte valg til langtidsopbevaring og til applikationer, hvor prøverne ikke skal være tilgængelige hele tiden. Den kan placeres i et centralt lager, hvor pladsen ikke er så begrænset. På grund af fysikken er kummefryseren den billigere og mest miljøvenlige løsning.

Forskellige temperaturskalaer i kummefrysere

Temperaturen på kummefrysere varierer fra -10°C til -86°C, som er fordelt på 4 forskellige kummefryserdefinitioner: MLT, LT, XLT og ULT.

MLT og LT kummefryserne er designet til professionelle brugere, der ønsker en pålidelig fryser, som vil give en sikker opbevaring i mange år. Både MLT og LT frysere kan bruges til adskillige forskellige applikationer fra korttidsopbevaring af prøver, der bruges til daglig og langtidsopbevaring i f.eks. fødevareindustrien. MLT kummefryserne (Medium Low Temperature) fungerer i et temperaturområde fra -10°C til -25°C, og LT-fryserne (Low Temperature) fungerer i et temperaturområde fra -25°C til -45°C.

XLT og ULT kummefryserne er begge beregnet til mere krævende indfrysningsanvendelser. XLT-fryserne (ekstra lav temperatur) fungerer i et temperaturområde fra -40°C til -60°C. Og ULT-fryserne (Ultra Low Temperature) fungerer i et temperaturområde fra -60°C til -86°C.

Har du brug for information om vores produkter?

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Har du brug for information om vores produkter?

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Har du brug for information om vores produkter?

Vi kontakter dig inden for 24 timer