Lille opretstående fryser fra -25ºC til 65ºC. Brugervenlighed og små dimensioner gør denne fryser til det perfekte valg til brug i laboratoriet og til personlig og fleksibel brug.
Opbevaring af madvarer ved ekstremt lave temperaturer (-40ºC til -60°C) hjælper med at bevare de organoleptiske kvaliteter af kødet for at opnå en ultimativ frisk kvalitet ved optøning.
Det er blevet stadig mere almindeligt for restauranter at bruge XLT-frysere til dybfrysning af madvarer, ingredienser og fisk. Dette inkluderer almindelig fisk som torsk eller hyse, pelagisk fisk som tun og mere specialiserede fiskeretter.
Vores XLT -60ºC frysere er især populære blandt restauranter og sushirestauranter, professionelle fiskere og distributeurer af fisk og skaldyr.
Den sekundære anvendelse for XLT U100 er materialeopbevaring og materialeprøvning. Forskning og udvikling inden for mange brancher som bilindustrien, telekommunikation, luftfart og skibsfart bruger XLT-frysere til opbevaring, krympning og test af forskellige materialer.
XLT U100 fryseren har følgende nøglefunktioner:
- Optimal pladsudnyttelse og brug af pladsen i topklasse.
- Nem installation – fryseren kan gå gennem alle standarddøre. I kombination med lav vægt er den også meget nem at flytte rundt på.
- Lave ejeromkostninger på grund af meget begrænset vedligeholdelse, on-site service og lavt strømforbrug.