Skabsfrysere

-25°C / MLT UPRIGHT

-45°C / LT UPRIGHT

-60°C / XLT UPRIGHT

-86°C / ULT UPRIGHT

Nordic Lab har specialiseret sig i at fremstille skabsfrysere til brug i laboratorier, hospitaler eller hvor som helst videnskabelig forskning og køleopbevaring af forskellige ingredienser er påkrævet. Enestående stabilitet, pålidelighed, brugervenlighed og små dimensioner gør disse skabsfrysere til det perfekte valg til brug i laboratoriet.

Lavt strømforbrug, naturligt kølemiddel, cyclopentan-isolering kombineret med genanvendelige materialer, gør disse skabsfrysere miljøvenlige i et omfang, som ikke er set andre steder. Alle Nordic Lab frysere har en unik et-trins kompressorteknologi, som er bevist i mere end 25 år.

Fordele ved at bruge skabsfrysere til laboratorier

Skabsfrysere er bekvemt kompakte i størrelse, hvilket sparer værdifuld plads i laboratoriet uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Kombinationen af optimale lave frysetemperaturområder, lavt strømforbrug og meget lidt vedligeholdelse gør disse skabsfrysere til det perfekte match til de krav laboratorier, hospitaler og forskningsinstitutioner måtte have til køleopbevaring.

Alle Nordic Lab skabsfrysere er i overensstemmelse med ISO 9001, 14001 og 45001 certificeringer og standarder, hvilket garanterer pålidelig en ensartet høj kvalitet; og overholder også RoHS-direktivet – hvilket betyder, at de er helt fri for bly, kviksølv, cadmium, hexavalent chrom, PBB og PBDE.

De små skabsfrysere er ofte kendt som personlige frysere. De er idelle til brug i laboratorier, der har brug for en vis form for fleksibilitet. De fleste modeller kommer med hjul, så fryseren nemt kan flyttes rundt i laboratoriet. På grund af dens dimensioner fylder den ikke ret meget.

De store frysere er det perfekte valg fra midlertidig til langtidsopbevaring og/eller til daglig brug i laboratorier, hospitaler eller ethvert videnskabeligt forskningssted, der kræver opbevaring af følsomme prøver, såsom bakterier, vira, vævsprøver eller cellepræparater.

Forskellige temperaturskalaer i skabsfrysere

Temperaturen på skabsfrysere varierer fra -10°C til -86°C, som er fordelt i 4 forskellige skabsfryser definitioner: MLT, LT, XLT og ULT.

MLT- og LT-fryserne er designet til professionelle brugere, der ønsker en pålidelig fryser, som vil give en sikker opbevaring i mange år. Både MLT og LT frysere kan bruges til adskillige forskellige applikationer fra korttidsopbevaring af prøver, der bruges til daglig og langtidsopbevaring i f.eks. fødevareindustrien. MLT-fryserne (Medium Low Temperature) fungerer i et temperaturområde fra -10°C til -25°C, og LT-fryserne (Low Temperature) fungerer i et temperaturområde fra -25°C til -45°C.

XLT og ULT opretstående frysere er begge beregnet til mere krævende fryseapplikationer. XLT-fryserne (ekstra lav temperatur) fungerer i et temperaturområde fra -40°C til -60°C. Og ULT-fryserne (Ultra Low Temperature) fungerer i et temperaturområde fra -60°C til -86°C.

Har du brug for information om vores produkter?

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Har du brug for information om vores produkter?

Vi kontakter dig inden for 24 timer

Har du brug for information om vores produkter?

Vi kontakter dig inden for 24 timer