Hoved- og central -60ºC madopbevaringsfryser til brug ved opbevaring af mad og fisk. Opbevaring af mad ved ekstra lave temperaturer (-40 til -60°c) hjælper med at bevare kødets organoleptiske kvaliteter for at opnå en ultimativ frisk kvalitet på optøningstidspunktet.
Det er blevet mere og mere almindeligt, at restauranter bruger XLT-frysere til dybfrysning af mad, ingredienser og fisk. Dette omfatter almindelig fisk som torsk eller kulmule, pelagisk fisk som tun samt mere specialiserede fiskeretter, herunder sushi.
Vores XLT C400 -60ºC fryser til madopbevaring er især populær blandt restauranter og sushirestauranter, professionelle fiskere og fiske- og skaldyrsdistributører.
Den sekundære applikation til XLT C400 er materialeopbevaring og materialetestning. Forskning og udvikling inden for mange industrier som Automative, Telecom, Aerospace og Shipping bruger XLT-fryserne til lagerkrympning og test af forskellige materialer.
Vores XLT C400 kummefryser til madopbevaring har følgende nøglefunktioner:
- Lavt strømforbrug, enestående stabilitet, pålidelighed og langsigtet holdbarhed.
- Nem installation – fryseren har små udvendige mål og kan gå gennem alle standarddøre, hvilket gør den meget nem at installere.
- Ingen vedligeholdelse er nødvendig ud over afrimning og støvsugning af kompressorrummet.
- Service og reparation – ingen regelmæssig service er påkrævet. I tilfælde af fejl kan reparation ske på stedet af enhver servicetekniker uddannet i fryserservice.